Reiki healing

30 minuter: 400kr

45 minuter: 500kr


Reiki på distans

20 minuter: 200kr

45 minuter: 400kr

Vi inleder och avslutar behandlingen med ett kort samtal och däremellan får du ligga nerbäddad på en massagebänk med slutna ögon och ta emot healingen. Lugn musik spelas i bakgrunden och det gör ingenting om du somnar. Jag håller händerna på dina axlar eller i luften över dina chakran. Får du behandlingen på distans kommer jag ringa upp dig före och efter behandlingen och under tiden behandlingen pågår ber jag dig sitta eller ligga bekvämt i lugn och ro. 


Det är individuellt hur mycket man känner av en behandling, men de flesta brukar uppleva att de blir behagligt avslappnade efteråt. I vissa fall inträder utrensningssymtom, då djupare blockeringar i kropp och själ börjar släppa. Detta är inget farligt alls utan ett bevis på att energierna arbetar för fullt. Exempel på symtom kan vara övergående huvudvärk eller att känslor kommer upp till ytan. Dessa symtom släpper i regel snabbt. Det går alltid bra att kontakta mig om det skulle uppstå frågor efter en behandling. Reiki kan även bokas till paketpris med tre behandlingar till rabatterat prisRegressionsterapi - Tidigare liv

60 minuter: just nu 450kr


Jag går en utbildning till Regressionsterapeut och erbjuder nu elevbehandlingar till reducerat pris. 

Behandlingen börjar med att du guidas ner i djup avslappning och du får samtidigt Reiki healing. Sedan kommer jag guida dig vidare för du ska få uppleva och se tidigare liv och ibland kommer även tidiga minnen från barndomen. Syftet med behandlingen är att förstå dig själv bättre, bearbeta olika trauman, sorg, känslor och eventuella rädslor som du påverkas av i ditt nuvarande liv. Healing och Samtal

90 minuter: 750kr

En behandling där vi kombinerar healing och samtal utifrån dina behov. Fokus är på stressreducering. Jag är utbildad Beteendevetare och van att möta människor i svåra situationer i livet. Denna behandling kan ske hos mig i mitt behandlingsrum eller på telefon, ange ditt önskemål vid bokningen. Kan även bokas som paket med tre behandlingar till reducerat pris. 


Intuitiv vägledning

60 minuter: 550kr

Ett samtal som syftar till att reda ut, vägleda, inspirera och hitta nya vägar. Jag använder min intuition och klarvetande för att hjälpa dig hitta de svar du behöver.

Välkommen!


Boka Tid

Lediga tider för mina behandlingar hittar du på Boka Direkt! Observera att jag har två lokaler, välj önskad plats nedan. 

🦋

Bergshamra Bygdegård  

Bygdegårdsvägen 2 A, Bergshamra

Boka tid🦋

Andrummet i Norrtälje 

Varje tisdag på Hantverkargatan 13 i Norrtälje. 

Boka tid